OHTO NORDIC HOME Konto jakkara

OHTO Nordic Home
OHTO NORDIC HOME Konto jakkara
OHTO NORDIC HOME Konto jakkara OHTO NORDIC HOME Konto jakkara OHTO NORDIC HOME Konto jakkara OHTO NORDIC HOME Konto jakkara OHTO NORDIC HOME Konto jakkara OHTO NORDIC HOME Konto jakkara OHTO NORDIC HOME Konto jakkara OHTO NORDIC HOME Konto jakkara OHTO NORDIC HOME Konto jakkara OHTO NORDIC HOME Konto jakkara OHTO NORDIC HOME Konto jakkara OHTO NORDIC HOME Konto jakkara OHTO NORDIC HOME Konto jakkara OHTO NORDIC HOME Konto jakkara OHTO NORDIC HOME Konto jakkara OHTO NORDIC HOME Konto jakkara

OHTO NORDIC HOME Konto jakkara

349,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Tämä erittäin kaunis ja laadukas, kotimaisesta sertifioidusta koivuvanerista valmistettu uusi ja monipuolinen KONTO - jakkara on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. 

Kaikki huonekalumme ovat pintakäsitelty tuotteilla, jotka ovat luonnonmukaisia, ympäristöystävällisiä ja ekologisia. Jakkaran pintäkäsittely tehdään myös käsityönä Suomessa. 

Moderni ja yksinkertaisen kaunis jakkara on tarkoitettu sisäkäyttöön. 

Jakkaraa voi käyttää monipuolisesti. Vaikkapa istuimena, polttopuiden säilytykseen, sohvapöytänä, yöpöytänä ja jakkarana tai yhdistämällä useampia Kontoja säilytyshyllyköksi.

L: 45 x K: 45 x S: 35cm


Istuimena/jakkarana käytettynä paino max: 100kg

Pituus:
35 cm
Korkeus:
45 cm
Leveys:
45 cm
Arvostelut 0 arvostelua