ILONA LUONKOS Healing – Moringa – Rasvainen iho

ilona LUONKOS
ILONA LUONKOS Healing – Moringa – Rasvainen iho
ILONA LUONKOS Healing – Moringa – Rasvainen iho ILONA LUONKOS Healing – Moringa – Rasvainen iho

ILONA LUONKOS Healing – Moringa – Rasvainen iho

29,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Healing – Moringa – Rasvainen iho

Sekaiholle suunniteltu Healing  puhdistaa sekä hoitaa ihoa ja poistaa meikit lempeän tehokkaasti. Moringa on tehokas “ihon superfood” eli antioksidanttirikas raaka-aine joka hoitaa ja uudistaa ihoa. Kaoliinisavi puhdistaa epäpuhtauksia ja rauhoittaa. Hamppuöljy hoitaa ja kosteuttaa. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholta. Käyttämällä tuotetta päivittäin ihon kosteustasapaino palautuu ja iho tasapainottuu. Epäpuhtaudet voivat aluksi aktivoitua, mutta ihosi rauhoittuu kun se saavuttaa luonnollisen tasapainonsa ja voi jatkossa paremmin. Tuote on unisex eli sopii myös miehille. Kakku on käytössä todella riittoisa. Yksi kakku riittää yleensä noin 3-6kk.

Puhdistuskakut poistavat meikit helposti ja tehokkaasti. Ne sisältävät paljon iholle tärkeitä antioksidantteja, vitamiineja sekä hyviä rasvahappoja. Kakut ovat vegaanisia, säilöntäaineettomia, luomua ja valmistettu erittäin laadukkaista luonnon raaka-aineista. Teimme ne sinulle käsityönä rakkaudella Naantalissa.

Pakkaukset itsessään ovat huikea uusi innovaatio. Ne ovat valmistettu Kotkamillsin uudesta maatuvasta ja muovittomasta kartongista

Arvostelut 0 arvostelua