ILONA LUONKOS Rebirth – Kaakao – uudistava

ilona LUONKOS
ILONA LUONKOS Rebirth – Kaakao – uudistava
ILONA LUONKOS Rebirth – Kaakao – uudistava ILONA LUONKOS Rebirth – Kaakao – uudistava

ILONA LUONKOS Rebirth – Kaakao – uudistava

29,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Erityistä huomioita vaativalle iholle suunniteltu Rebirth puhdistaa sekä hoitaa ihoa ja poistaa meikit lempeän tehokkaasti. Raakakaakao poistaa epäpuhtauksia ja kirkastaa ihoa. Manteliöljy pehmentää sekä hoitaa ihoa tehden siitä kimmoisan ja pehmeän. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholta. Käyttämällä tuotetta päivittäin ihon kosteustasapaino palautuu ja tasapainottuu. Iho saattaa aluksi reagoida näpyin, mutta se rauhoittuu saavuttaessaan luonnollisen tasapainonsa.

Puhdistuskakut poistavat meikit helposti ja tehokkaasti. Ilman Ne sisältävät paljon iholle tärkeitä antioksidantteja, vitamiineja sekä hyviä rasvahappoja. Kakut ovat vegaanisia, säilöntäaineettomia, luomua ja valmistettu erittäin laadukkaista luonnon raaka-aineista. Teimme ne sinulle käsityönä rakkaudella Naantalissa.

Pakkaukset itsessään ovat huikea uusi innovaatio. Ne ovat valmistettu Kotkamillsin uudesta maatuvasta ja muovittomasta kartongista. Kakku on käytössä todella riittoisa. Yksi kakku riittää yleensä noin 3-6kk.

Arvostelut 0 arvostelua